Home    /    Actueel    /    Contract

Actueel

Contract

Belangrijk nieuws!

 

Klaar voor de toekomst begint vandaag. Toekomstbestendig zijn is essentieel voor de hele MK-groep. Dit betekent echter ook dat je ervoor moet zorgen dat de klant adequaat wordt ondersteund en zijn verhaal kan vertellen in zijn eigen taal en tijdzone.

 

Onze machines worden wereldwijd door vele tevreden klanten gebruikt. Door het tijdsverschil en de constante vraag naar informatie en machines zijn wij echter altijd op zoek naar bedrijven die mee willen doen met de formule die staat voor een betere en groene wereld. Want hergebruik van een goed gereviseerde machine is natuurlijk een groenere kijk op de wereld.

 

Daarom hebben we besloten om samen te werken met een goede contactpersoon waar we al een relatie mee hadden aan de andere kant van de wereld. Scott is een persoon die bekend is in de branche over de hele wereld en met de mensen die hij in zijn eigen bedrijf heeft gevonden, weten we dat we onze klanten uitstekende ondersteuning en de juiste informatie kunnen bieden bij het aanvragen van een machine of onderdelen.

Terug